06-48765050 info@mohara.nl

Werkwijze en tarieven

Kies hier wat voor jou van toepassing is.

Particulier

Werkwijze

Hoe ziet een behandeling er uit?  ​In de behandeling sta jij centraal. Afhankelijk van welke behandeling je gekozen hebt lig op de massagetafel (SHIATSU-TUINA, VOETREFLEXMASSAGE), zit je op de massagestoel (STOELMASSAGE) of lig je op de futon op de grond (SHIATSU). Bij de behandelingen op de tafel gebruik ik massageolie, bij stoelmassage en shiatsu werk ik meestal over de kleding. 

Tarieven en soorten behandelingen

Shiatsu behandeling op de mat, futon

Behandeling 30 minuten € 35,-
Behandeling 60 minuten € 65,-

Combi Shiatsu-Tuina behandeling op de massagetafel

Behandeling 30 minuten € 35,-
Behandeling 60 minuten € 65,-

Voetreflex massagebehandeling

Behandeling 30 minuten € 35,-
Behandeling 60 minuten € 65,-

Stoelmassage

Stoelmassage 30 minuten € 35,-

Vergoedingen

De behandelingen kunnen worden vergoed door je zorgverzekeraar, indien je het juiste pakket hebt. Voor klachtgerichte therapie geldt dat gemiddeld drie tot zes behandelingen voldoende zijn. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig en de consulten gaan níet van je eigen risico. De voetreflexmassage is nu niet vergoedbaar omdat ik nog in opleiding ben. Je vindt hier de LVNT Vergoedingenlijst 2024

Mohara stempelkaart

Bij elke behandeling van 30 minuten krijg je een stempeltje. Bij 9 stempels krijg je een massage van 30 minuten cadeau. Voor jezelf, of voor een ander die je een fijne verrassing wilt geven!

 

Organisaties

Werkwijze

Idealiter is Mohara met regelmatige tussenpozen op uw afdeling aanwezig. Bij voorkeur in een rustige ruimte waardoor geen personeel hoeft te verschuiven en privacy wordt geboden. Het belangrijkste wat Mohara van u vraagt is tijd voor uw medewerkers om de massage te ontvangen en een contactpersoon om de afspraken te communiceren. Alle andere logistiek, administratie en planning wordt u uit handen genomen. Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn. 

Er zijn twee soorten behandelingen mogelijk, afhankelijk van de vraag van de medewerkers op dat moment:
• Een massage die gericht is op ontspanning
• Een klachtgerichte of therapeutische behandeling (pijnvermindering of bij chronische klachten)
Bij stoelmassages masseert Mohara over de kleding heen of gebruikt een weinig massageolie. Men kan na de massage gewoon weer aan het werk, maar dan verfrist, ontspannen en uitgerust. NB: alle massages gaan over fysieke en mentale bewustwording met als doel bevorderen van gezondheid en verminderen van stress, pijn en spanningsklachten.

Tarieven en fiscaal voordeel

De tarieven zijn afhankelijk van de wensen die u heeft. U kunt Mohara inhuren of een plek bieden voor één of meerdere dagdelen per maand. Als u de massages aanmerkt als Arbo-gerelateerd kan de fiscus hierin bijdragen. U kunt er ook voor kiezen om enkel tijd en ruimte op de afdeling te faciliteren en uw werknemers zelf de massage te laten betalen.

 Cursussen

Werkwijze

Bij de Cursus Ontspanningsmassage werk je met een vaste partner. Dat kan een partner zijn die je kent of iemand die zich, net als jij, individueel heeft aangemeld. We werken op een massagetafel (met olie) en op een gewone stoel (over de kleding). De stapsgewijze cursus gaat vergezeld van een fraaie en overzichtelijke handout met foto’s en uitleg van de verschillende massagegrepen. We starten en eindigen de avonden met rustig lichaamswerk en korte meditatieve oefeningen. Je krijgt geen huiswerk, maar als het goed is wel steeds meer zin om een massagetafel aan te schaffen en te masseren!

Bij een Privé Workshop kom ik bij je thuis met massage benodigdheden. We maken kennis en stemmen af waarmee ik jou en je massage-maatje kan helpen. Hiermee gaan we een halve of een hele dag aan te slag. De bedoeling is dat jullie met deze persoonlijke aandacht, adviezen en begeleiding meer inspiratie en handvaten krijgen om (weer) lekker te masseren. En natuurlijk dat je zelf goed en fijn gemasseerd bent! Belangrijk is vaak niet zozeer het kennen van technische massagegrepen danwel het werken vanuit een ‘flow’ die zowel voor je maatje als voor jou prettig is. Je leert te reageren en anticiperen op wat je massagepartner nodig heeft en welke massagedruk en massagegrepen geschikt zijn. Èn je zorgt ervoor dat je je eigen lichaam niet overbelast maar goed leert inzetten tijdens de massage.

Tarieven

De Cursus Ontspanningsmassage is 6 avonden van 2,5 uur. Deze 6 cursus kost € 225,- inclusief een uitgebreide cursusmap met foto’s.

De Privé Workshop kost € 175,- voor een dagdeel plus een flesje goede massageolie. Een hele dag is € 325,-.

 Voor meer informatie: mail naar info@mohara.nl.

Mohara

Verlengde Groenestraat 33
6525 EG Nijmegen
Telefoon: (+31)06-48765050
E-mail: info@mohara.nl

Volg Mohara op:

Gratis e-book

7 tips voor minder stress in je lijf

Gratis e-book

O.N.T.S.P.A.N

7 tips voor minder stress in je lijf

Ja, die wil ik hebben!

error: Content is protected !!