06-48765050 info@mohara.nl
Door gerichte plaatselijke massage van Mo kwam ik in contact met pijnlijke, vastgezette emoties in mijn lichaam. Dankzij haar stevige en liefdevolle handen, en door naar deze plekken te blijven ademen, konden de emoties weer gaan stromen (soms ook letterlijk voor minutenlang).
Ik heb mijn lichaam leren ervaren op een dieper niveau, als een energielichaam, vaak nog dagenlang na een sessie. Eens te meer werd me duidelijk dat dit masseren samen ontstaat, waarbij Mo weliswaar het meeste aan het werk is, maar ik niet passief ontvang.
Massages voelden na afloop vaak alsof ik een oude hartsvriend, die ik heel lang niet meer had gezien, opnieuw had ontmoet.
W. Jacobs, 52 jaar

Ik kwam bij Mohara met oa angstklachten waardoor ik op veel plekken blokkades had. Haar massages zijn zacht, professioneel en heel doeltreffend. Blokkades worden opgelost waardoor de energie weer kan stromen. Ik heb weer beter gevoel en vertrouwen in mijn lijf. Daarnaast geven Mohara’s massages een hele diepe ontspanning die ik een aantal dagen kan vasthouden. Mohara gebruikt diverse technieken en stemt volledig af op de behoefte die er ligt. Ze masseert met aandacht en liefde. Met een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeskunde kun je de massages grotendeels vergoed krijgen. Mijn angstklachten zijn sterk gereduceerd mede door de lichamelijke ondersteuning middels de massages.
Als je jezelf laat masseren door Mohara, geef je jezelf een waardevol cadeau. Dat gun ik iedereen!
Maria Jeronimus

Iedere massage bij Mo is een feest. Van rust, ontspanning, van weer opladen en thuis komen mijn lijf. Mo is warm, heeft rust, is licht, prettig aanwezig, zacht maar niet soft, enthousiast, heel betrokken, professioneel en kundig en neemt de tijd. Ze weet soms beter dan ik wat ik nodig heb! Iets om naar uit te kijken en van na te genieten. Ik gun het iedereen!

Ellen Deiman

Ik kom met enige regelmaat bij Mohara. Echt een goede plek om tot rust te komen en echt aandacht voor jezelf en je eigen lichaam te hebben. Mo weet precies wat ze doet en laat mijn lichaam weer heerlijk ontspannen. Echt een aanrader! Bedankt Mo!

Annelies Henny

Massagetherapie

De massage van Mohara was heerlijk. Mijn vraag was rust in mijn drukke geest en lijf. Je massage heeft me erg goed gedaan. Daarna heb ik rustig op de bank boekjes gelezen met alle apparaten uit!

Bertine Rosink

yogadocente en veerkracht-expert

Het is heerlijk om op een dag vol denkwerk en vergaderingen even  tot mezelf te komen door de warme aandacht van Mo. Ze weet precies de goede stresspuntjes te raken tijdens de stoelmassage.

Oliva Peeters

Onderwijsondersteuning en docentprofessionalisering Radboud Universiteit

Mohara is echt een aanrader. Heerlijk ontspannend, uit preventie zou iedereen even lekker onder handen moeten worden genomen. Mocht je klachten hebben dan weet ik zeker dat Mo hier iets mee kan. Zo niet dan denkt ze goed mee waar je wel terecht kunt.

Christa de Groot

Zorgmedewerker Afd. Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie Radboudumc

Ik ben een massagecursus bij Mohara gestart om mij meer te kunnen verbinden met mijzelf maar vooral met degenen die mij lief zijn. Massage betekent voor mij naast ontspanning ook overdracht van energie. De cursus heb ik ervaren als zeer prettig in een warme, veilige omgeving. Dit was vooral te danken aan Mo. Zij wist deze sfeer te scheppen, ook aan mijn medecursisten. Veel technieken kwamen aan de orde waar ik in de toekomst zeker wat aan ga hebben. Kortom een echte aanrader.

José Kamphuis

massagecursus

We hebben met twee personen een vier uur durende massage workshop gehad en het was fantastisch. Mo had weinig woorden nodig en heeft ons vooral veel zelf laten doen. Daarbij gaf ze ons op positieve manier goede feedback. Haar enthousiasme en professionele adviezen werkten aanstekelijk en inmiddels zijn we op marktplaats naar een massagetafel aan het zoeken. Mo, dankjewel!
Martin & Lisa

privé massage workshop

Mohara heeft warme, zachte èn krachtige handen. Mijn voeten los en zweven over de grond. De rug is recht en open. Mijn hoofd heel erg Yin en de rest van mijn lichaam gaat daar in mee.

Man, 69 jaar

Mo heeft mij een heel een paar goede en prettige shiatsu behandelingen gegeven, waardoor de boel weer veel beter is gaan stromen en ik me veel beter voelde en minder klachten in mijn benen en voeten heb. Hartelijk dank daarvoor!

Charlotte Crum

Ik kan mijn nek ineens weer veel verder naar links draaien. Het is nog wel wat pijnlijk, maar niks in vergelijking met eerder. Het ‘naaldje’ voel ik goed zijn werk doen
Dank je wederom voor de goede behandeling, Mo!
Marjo van Brakel

stoelmassage

Samen met mijn partner heb ik 6 avonden de massagecursus gevolgd. Ik wilde al langer iets doen met massage om personen in mijn omgeving beter te kunnen masseren. Het was een fijne en hele goede kennismaking met ontspanningsmassage, met aandacht voor de ander en voor jezelf als masseur. We waren met een diverse groep van 8 personen, jong en oud door elkaar, stel of studiegenoten. De sfeer was prettig en heel veilig. Mo, de docent, is enthousiast en warm. Ze kan goed uitleggen en haar aanwijzingen zijn opbouwend. De cursusmap om thuis te oefenen is ook fijn. Mooie combinatie van theorie en praktijk. Wij gaan voor een vervolg!

Rob en Mirella

massagecursus

We hebben een massage workshop op maat gevolgd bij Mohara. We zijn hier zeer enthousiast over. Het leverde ons veel nieuwe informatie op, zowel inhoudelijk als op energetisch niveau. Waar het H eerder veel moeite kostte om te masseren (door vermoeidheid), leerde Mo hem hoe hij het op een andere manier kon aanpakken, waardoor hij het ook veel leuker vond om te doen èn het ook prettiger was om het te ondergaan. Ik vond zelf dat ze zeer duidelijke instructies gaf op een prettige en zeer positieve manier, waardoor het makkelijk beklijft. We zijn heel blij dat we deze kans kregen en kunnen het iedereen aanbevelen! Dank je wel Mo!

Echtpaar C en H

Privé massageworkshop

Ik had eigenlijk geen idee en wist ook niet wat te verwachten. Ik ben altijd van dingen stevig aanpakken. Heb je ergens pijn, dan hard strekken of doorgaan zodat je er doorheen gaat of zo. Nu leerde ik dat het ook zachter kan. Voor mij was het een leuke ontdekking om de “zachte delen” te leren kennen. Grappig was ook dat ik van sommige massages dacht het heel fijn te vinden en dat deed me dan niet zo veel en andere die me in eerste instantie niets zeiden waren dan weer heel fijn. Al met al een leuke ontdekkingstocht en ervaring. Dank daarvoor.

Cobi

Cursus ontspanningsmassage Radboud

Super hoe Mo de tijd neemt. Heb normaal bij massages altijd het gevoel van tijdsdruk. Nu kon ik me veel meer ontspannen. Ook door haar aandacht! Heb weer een stapje mogen zetten in het bewust worden van mijn lijf en wat daar leeft. Bedankt!

Petra Roovers

Vanwege onze banen als onderzoekers brengen we het grootste gedeelte van ons werk achter de computer door en werken we aldoor met ons hoofd. In de massagecursus vonden we een rustpunt in de week om op een ontspannende manier met ons lichaam bezig te zijn. We schreven ons in met het doel om wat basistechnieken te leren, zodat we elkaar regelmatig even kunnen ‘los’masseren op kantoor of thuis. De cursus voldeed aan onze verwachtingen; je was vooral heel praktisch bezig met basistechnieken die worden voorgedaan en die je vervolgens zelf nadoet. Het was leuk en ontspannend om de massage te geven en te ontvangen en daarbij zorgde Mo voor een open, veilige en relaxte sfeer. We hebben het echt fijn gevonden. En we gaan zeker door met masseren!

 

Sophie & Izabela, studenten Radboud Universiteit

massagecursus

Al langer liepen wij met het idee rond om wat meer te leren over het geven van een massage. Niet om een professioneel masseur te worden, maar om op basis van de eerste massagebeginselen een fijne ontspanningsmassage te kunnen geven en ontvangen.
Toen deze cursus van 6 avonden op ons pad kwam hebben we ons direct ingeschreven. In een fijne setting werden wij op een gestructureerde maar toch zeer ontspannen wijze wegwijs gemaakt in de basishandelingen. Met de overige 5 stellen was het bovendien erg gezellig.
Ook al ben je gefocust op het masseren, Mo zorgt ervoor dat er van het begin tot het eind een ontspannen sfeer hang waar je als bijkomend voordeel helemaal “zen” van thuis komt. Voor ons voldeed deze cursus aan al onze verwachtingen. We hebben inmiddels ook een massagetafel gekocht om het geleerde in de praktijk te brengen.

Richard en Patricia

Cursus onstpanningsmassage Radboud

Een zondagmiddag. Samen een massageworkshop bij Mo. Vooraf? Leuk en ook een beetje spannend. Uiteindelijk hebben we een heerlijke middag gehad. Boven verwachting; fijn, gezellig, leerzaam. Mo weet je op je gemak te stellen en in korte tijd veel adviezen te geven die zijn toegespitst op alle aspecten van het masseren. Zoals je houding, technieken, het open stellen van jezelf. Het plezier voor beiden staat hierbij steeds voorop. De sfeer was dan ook open en ontspannen met af en toe een extra moment van rust met een kopje thee. Wij gaan zeker nog eens terug voor een vervolg!

Lotte en Herman

Privé massageworkshop

Mohara is een rustpunt en een ontdekkingstocht. Mohara past in mijn proces naar het zoeken naar iets meer dan het reguliere. Het leuke aan Mo vind ik haar openheid, warmte en interesse in andere mensen.

Paul van Otterloo

Samen met mijn partner heb ik met veel plezier deelgenomen aan de cursus bij Mo. Mo is een geweldige docente die de theorie en de praktijk heel goed kan overbrengen. Ze is deskundig, oplettend en attent,  waardoor ik geen enkel moment het gevoel heb gehad het niet goed te doen. We hebben veel geleerd in een veilige en ontspannen sfeer. Aan het eind van de cursus kun je een volledige lichaamsmassage en stoelmassage geven. Fijn vond ik ook dat er ruime aandacht is voor de werkhouding van degene die de massage geeft.

John en Fiorina

Cursus ontspanningsmassage Radboud

Het fijne vind ik dat er niet veel woorden nodig blijken te zijn tijdens een behandeling. De sfeer en de concentratie van Mo smoren mijn hang naar tekst. En dat vind ik prettig. Mo komt op mij erg spontaan, gedreven en energiek over. Ze geeft mij het vertrouwen dat ze weet wat ze doet. Al begrijp ik niet wat ze doet (dat wil ik normaal wel heel graag), maar door haar rust en overtuiging van ‘ik stem op jou af en doe wat nodig is’ kan ik me daar aan overgeven en hoef ik ineens niet meer te begrijpen. Dat alleen al is erg relaxt. Voor mij is een behandeling bij Mo een cadeautje voor mezelf. Een soort van innerlijke reorganisatie en volledige ontspanning!

Susanne Holtakkers

Wat Mo bijzonder maakt is de verpletterende openheid waarmee ze mensen benaderd. Ze straalt een enorme vitaliteit, warmte en kracht uit. Haar ogen laten dat zien. Een open boek. Geen geheime agenda: what you see is what you get. Dat vind ik heel plezierig. Volgens mij is dit waardoor ze mensen op hun gemak stelt. Mo heeft focus wanneer ze aan het masseren is en lijkt er in op te gaan. Ik vind het elke keer heel prettig om door haar behandeld te worden. Ik vertrouw haar. Wat ik ook prettig vind is dat Mo niet voortdurend praat tijdens het masseren.

Heleen Brinkman

Mo gives the perfect shiatsu massage. Two days after our session I still feel unusually energetic and light, everything flows again. Mo works on the whole body, everything gets her attention. She’s strong but very gentle and I really felt her genuine care. I need this once a week!

Vrouw, anoniem

De massage heeft mij erg goed gedaan en het bewustzijn van mijn schouder is verder toegenomen. De extra ruimte in de schouder kon ik goed blijven voelen, ik ben benieuwd hoe het nieuwe evenwicht over een tijd gaat voelen. Dank voor je ondersteuning in dat proces.

Jörg

Eindelijk kon ik weer een afspraak bij je maken. Het was even geleden, maar als vanouds voelde het heel vertrouwd. Je handen zijn zacht en toch stevig. Ze voelen, wrijven, kneden, schudden (etc) en ráken me. Ik begin mezelf weer te voelen en dat is precies wat ik nodig heb. Dank je wel🌹

Anouk Holthausen

Massagetherapie

Ik masseerde thuis al wel eens, maar deze cursus heeft me goede technieken bijgebracht. Hierdoor is het nu veel ontspannender voor mezelf om anderen te masseren. Ook weet ik nu beter wat ik kan doen, in een logische volgorde. Dit geeft prettig houvast: je ‘doet niet zomaar wat’.
Vrouw

Cursus ontspanningsmassage

Gratis e-book

O.N.T.S.P.A.N

7 tips voor minder stress in je lijf

Ja, die wil ik hebben!

error: Content is protected !!