06-48765050 info@mohara.nl

Voor een warm hart, helder hoofd en vrije voeten!

VoetreflexPLUS massage-pakket

Op vrije voeten het voorjaar in

WIL JE JE VOETEN LATEN BEHANDELEN ÈN HIERMEE OOK DE REST VAN JE LICHAAM MASSEREN?
BOEK DAN een een pakket van 6 VoetreflexPLUS behandelingen bij Mohara, voor slechts € 225,-.
Dit zijn therapeutische voetreflex massages verspreid over 6-8 weken. 

Een voetmassage is ontspannend en komt “binnen”. Het is een directe massage die doordringt in lichaam, geest en ziel. Het vraagt je rustiger te ademen en je over te geven. Dat helpt om uit je hoofd te komen, gevoelens te ervaren en je lijf en vooral je voeten weer te voelen, in alle levendigheid.

Wat is het effect van de massages? Voetreflexmassage is een soort luxe voetmassage. Want op je voeten vind je je hele lichaam terug in de vorm van reflexzones. Niet alleen je voeten worden gemasseerd, maar indirect ook organen, orgaansystemen of andere gebieden. Zoals longen, spijsvertering of nek-, en schouderzone. Dus je buikpijn, hoofdpijn of KANS-klachten kunnen er van opknappen! Door je over te geven en je lichaam en geest te ontspannen daalt de stress en hervind je de energie die bij je past. 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De eerste keer hebben we een kennismakingsgesprek en anamnese. We bespreken hierbij je vraag, klacht of wens en de voorgeschiedenis ervan. Daarna krijg je een heerlijk ontspannende voetreflexmassage (massage 1).

Analytische voet massage (massage 2). De hele voet en voetreflex zones worden gepalpeerd en gemasseerd. Je geeft hierbij je beleving weer in (pijn)scores en maakt kennis met je eigen voet-lichaam. Hiermee stellen we geen diagnose van een ziektebeeld maar van de conditie van de reflexzones op je voeten. Bijvoorbeeld of een zone is geblokkeerd of overbelast. Aan de hand hiervan maak ik een behandelplan bestaande uit verschillende massage protocollen.

Protocol massages (massage 3, 4, 5 en 6). Deze voetmassages zijn gericht op je hulpvraag, klacht of wens en je ervaringen en reacties op de massages. Er zijn verschillende protocollen mogelijk: Stress en ontspanning; Hoofdzones; Urinewegen; Lymfen; Spijsvertering; Hart en bloedvaten; Luchtwegen; Wervelkolom; Spieren en gewrichten of Hormonen.

Elke massage is bedoeld om je gezondheid te bevorderen. De achterliggende gedachte is dat we via de reflexzones in je voeten balans brengen in jou en de verschillende lichaamssystemen. Dit heeft tijd nodig, daarom maken we afspraken van 6 keer achter elkaar. Tussendoor zal ik je vragen feedback te versturen over hoe je je voelt en wat de massages met je doen. Je gegevens worden opgeslagen in een beveiligd patiënten dossier.

VOOR WIE IS HET en zijn er contra-indicaties?
Als je pijn en spanningsklachten hebt, je gezondheid wilt bevorderen of een hulpvraag hebt. Zoals problemen van je spijsvertering, vitaliteit en immuunsysteem, hormonen, stress, ademhaling, spieren, gewrichten of wervelkolom. Ook als aanvulling bij emotionele of spirituele verwerking van trauma en bij herstel van contact met je lichaam.

CONTRA-INDICATIES als je gerichte behandeling wilt bij actuele hernia, chemokuren, zwangerschap in de eerste 3 maanden, koorts, infectieziekten, actieve ontstekingen zoals reumatoïde artritis of covid19. De klacht zullen we dan niet direct behandelen, maar we kunnen bespreken wanneer en wat wèl mogelijk is. 

WAT KOST HET en is het vergoedbaar door zorgverzekeraars?
De hele reeks van 6 behandelingen kost niet € 250,- maar slechts €255,- (37,50 ipv 50,- per massage).
De behandelingen zijn niet vergoedbaar door zorgverzekeraars omdat ik nog in opleiding ben tot voetreflextherapeut. 

WAAR IS HET en HOE MELD JE JE AAN?
Boek alle 6 afspraken direct in via de online agenda en kies “Voetreflex PLUS massagepakket”. De praktijk is in het Radboudumc. In verband met de reacties op de behandelingen is het belangrijk is dat er 6-8 dagen tussen de afspraken zit.

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar info@mohara.nl of bel 06-48765050. 

Wil je nog een tip?

Een VoetreflexPLUS behandeling of een andere massage bij Mohara kun je ook cadeau doen aan een vriend/in, familielid, collega of buurman/vrouw. Ik zorg voor een leuke geschenkverpakking die je met trots cadeau kunt doen. Zo zorgen we allemaal een beetje voor elkaar!

Gratis e-book

O.N.T.S.P.A.N

7 tips voor minder stress in je lijf

Ja, die wil ik hebben!

error: Content is protected !!