06-48765050 info@mohara.nl

Voor wie (niet)?

Maak hier een keuze, wat voor jou van toepassing is.

Particulier

 

VOOR WIE?  Over het algemeen komen bij Mohara vooral vrouwen tussen de 45-60 jaar om spanningsklachten en pijn aan te pakken en los te laten, zodat ze zich weer kunnen ontspannen en zich vrij en vitaal voelen. Als je niet in deze doelgroep valt maar voel je je wel aangesproken, dan ben je van harte welkom!
Hoe fijn zou het zijn als je jezelf niet hoeft te veranderen, maar dat je samen met iemand kan kijken naar je klachten, naar wat ze je te vertellen hebben en hoe je ze in liefde kunnen oplossen. Met massage (therapie) kun je de lichamelijke weg terugvinden naar gezondheid en gezonde spanning.

VOOR WIE NIET: contra-indicaties. Bij een actuele hernia, zwangerschap in de eerste 3 maanden, koorts, infectieziekten, een actieve ontsteking zoals reumatoïde artritis of gedurende chemokuren worden shiatsu en tuina afgeraden.

Bedrijven / Organisaties

VOOR WIE? Voor elke organisatie die het welzijn en gezondheid van de medewerkers belangrijk vindt en hierin een helpende hand wil bieden. Steeds meer bedrijven begrijpen dat positiviteit ervaren onmisbaar is in de huidige tijd waarin organisaties sneller, dynamischer en veelzijdiger worden. Een coachende leiderschapsstijl en een grotere autonomie onder medewerkers helpt mensen om verantwoordelijkheid te nemen voor datgene wat hun boeit en uitdaagt. U kunt hierin mensen ondersteunen door massages aan te bieden, zodat men leert  zich ook onder werktijd te ontspannen. En hiermee betere inspanning te leveren!

VOOR WIE NIET? Voor een bedrijf die spanningsklachten niet serieus neemt en zich niet wil bezighouden met de fysieke en mentale gezondheid van haar medewerkers. Want er is een einde aan de veerkracht van lichaam en geest.

Te lang te veel spanning op het werk kan haar tol eisen en leiden tot:
A)  Verlies van werkplezier, motivatie en concentratie
B)  Lichamelijke en mentale uitputting
C)  Verlies van productiviteit
D)  Kort-, of langdurige uitval van medewerkers
E) Hogere kosten (inhuur en inwerken invalkrachten, ziektekosten)
F)  Meer werkdruk en spanning voor de medewerkers die overblijven en daardoor een VICIEUZE CIRKEL (oftewel: ga terug naar A)

Een bedrijf die hier aandacht voor heeft zal eerder behoefte hebben aan het ondersteunen van zelfstandige, loyale en gezonde medewerkers, in plaats van wachten tot het ziekteverzuim escaleert en door een (externe) Arbo-arts moet worden begeleid.

Cursussen en workshops

VOOR WIE? Voor iedereen die graag zou masseren maar niet weet hoe te beginnen. Voor mensen die meer over het massagevak willen leren. Voor een ieder die al masseert maar twijfelt of hij/zij het wel goed doet of inspiratie wilt opdoen. Voor mensen die willen kennismaken met een andere effectieve massagestijl zoals shiatsu en tuina. En voor mensen die zelf gemasseerd willen worden èn zelf willen masseren!

VOOR WIE NIET? Voor mensen die denken dat ze eerst de fysiologie en anatomie van het lichaam moeten kennen voor ze kunnen masseren, mensen die enkel de ànder gelukkig(-er) willen maken, mensen die alle problemen met één massage willen oplossen of mensen die zichzelf geen ruimte geven om te experimenteren en te leren. 

Voel je je aangesproken? Mail dan naar info@mohara.nl. 

Mohara

Muntweg 532
6532 TT Nijmegen
Telefoon: (+31)06-48765050
E-mail: info@mohara.nl

Volg Mohara op:

Gratis e-book

7 tips voor minder stress in je lijf

Gratis e-book

O.N.T.S.P.A.N

7 tips voor minder stress in je lijf

Ja, die wil ik hebben!

error: Content is protected !!